Dekoor met “Losbreken”

Dekoor met “Losbreken”

Zaterdag 13 mei 2023 in De Mattelier!

In aanloop naar hun deelname aan de World Choir Games 2023 in Zuid-Korea, zal Dekoor de Nederlandse theaters betreden met hun nieuwe show: ‘Losbreken’. Samen met een nieuwe regisseur, 9 nieuwe zangers en een geïnternationaliseerd gezelschap zal Dekoor in 2023 de grenzen van koormuziek in Nederland opnieuw oprekken. Want waarom zou je herhalen van wat eerst was, wanneer je ook kan ontdekken wat het potentieel is?

Wij dagen u uit om de eigen kaders van wat wel en niet kan in een koorconcert voor een moment los te laten. In deze nieuwe voorstelling kom je binnen als individu, en verlaat je de zaal, na te hebben meegezongen, te zijn bevraagd en geraakt, als creatief visionair. Koormuziek kan ontketenen, en Dekoor laat zien hoe. Enjoy the ride!

Dekoor Close Harmony bestaat uit 32 jonge, muzikale (oud-) studenten uit Utrecht. Dekoor zingt jazz en pop, en experimenteert ook met gospel, klassiek en andere muziekstijlen. Onder leiding van dirigent Christoph Mac-Carty zingt Dekoor a capella of met ondersteuning van een jazzcombo.

Sociaal Cultureel Centrum de Mattelier Groenlo

In de buurt