Joris Linsen en Caramba in De Mattelier

Joris Linsen en Caramba in De Mattelier

Dichterbij
In 2022 en 2023 spelen Joris Linssen & Caramba hun zevende voorstelling ‘Dichterbij’. Een theaterconcert vol mooie muziek, ontroerende teksten en heel veel energie en lol.
Haalden zij tot nu toe veel inspiratie uit Mexico, ditmaal zoeken ze het dichterbij. Uit heel Nederland hebben zij pareltjes van streekartiesten gevonden en deze liedjes uit hun dialect of streektaal naar het Nederlands omgezet en in een Caramba-jasje gestoken. Ook spelen ze nieuw eigen repertoire en Caramba-klassiekers in deze dampende en ontroerende show.
Joris Linssen & Caramba bestaat sinds 1999 en zij brachten acht cd’s, twee live albums, twee dvd’s en een lp uit. Ze doen zo’n honderd optredens per jaar. Van oktober tot april toeren zij langs de schouwburgen met een theaterconcert. De rest van het jaar spelen ze op festivals en bijzondere locaties. En ze brengen geregeld serenades.
Najaar 2013 ging de bioscoopfilm ‘Met jou heb ik geleerd’, over hun magische tournee door Mexico, in première op het Nederlands Film Festival. De TV-bewerking van 50 minuten werd op NPO2 door meer dan 400.000 mensen bekeken. In 2019 zonden vier regionale omroepen een tv-serie uit rond hun avonturen.
Naast zanger/tv-presentator Joris Linssen bestaat Caramba uit Djem van Dijk (percussie en zang), Marcel van der Schot (accordeon, piano en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang) en Erik van Loo (contrabas en zang). Caramba staat bekend om het vuur waarmee ze spelen, de meeslepende verhalen, het virtuoze accordeonspel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme. Zien is geloven. Een concert van Caramba is altijd raak.
Entree € 20,00 inclusief garderobe
Zitplaatsen met vast stoelnummer

In de buurt