Online BIEBlab; Bouw een mini-escaperoom

Online BIEBlab; Bouw een mini-escaperoom

Online BIEBlab webinar – Bouw een mini-escaperoom (8-12 jaar)

Er zijn wel 800 escape-rooms in Nederland dus misschien heb jij er ook wel eens een gedaan. Door het oplossen van verschillende puzzels kom je steeds dichter bij de oplossing en zo kun je dan ontsnappen aan die kamer. Wij gaan een mini escaperoom ontwerpen en bouwen in een doos, we maken leuke puzzels maar geven ook valse aanwijzingen om het wat moeilijker te maken. Kunnen je vrienden daarna jouw escaperoom oplossen?

Deelname workshop
Klik op reserveren voor de gratis zoomlink (zoomsessie 8 mei) voor deelname aan de online BIEBlab workshop op 8 mei van 15:00 – 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er weer een gezellige en leerzame online middag van maken!

Benodigdheden
Naast een computer om de online zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

Een doos (formaat schoenendoos)
Knutselpapier/karton
Lijm
Schaar
Potloden, pennen en stiften
Liniaal
Oude tijdschriften en/of kranten

Dit is een BIEBlab maak en bouw workshop
Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Je kunt hier gratis aan meedoen zonder aanmelding vooraf. De materialen die we gebruiken heb je in huis. Voorafgaande de workshop verzamel je de materialen en zodra de workshop begint kan je gelijk aan de slag. Na afloop van de workshop heb je gelijk je eindresultaat.

Als je bent ingeschreven voor een webinar of een online activiteit, dan krijg je via de e-mail een toegangslink. Controleer je spam box, soms komt de mail daar terecht. Veel plezier!

Voor aanmelden en meer info klik hier.

In de buurt