Online BIEBlab; Luistert de computer wel? Leer programmeren.

Online BIEBlab; Luistert de computer wel? Leer programmeren.

Online BIEBlab webinar – Luistert de computer? Leer programmeren (9-12 jaar)

In deze workshop leer je de basis van programmeertaal. Eerst krijg je een korte uitleg over programmeren en enkele voorbeelden te zien. Daarna gaan we zelf aan de slag. Dit doen we door elkaar “computerprogramma’s” te geven en die uit te voeren. Ook gaan we zelf een programma maken en kijken hoe je opdrachten geeft die de computer uit kan voeren. Kun jij zelf ook een computerprogramma bedenken?

Deelname workshop
Klik op reserveren voor de gratis zoomlink voor deelname aan de online BIEBlab workshop op 4 mei van 15:00 – 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er weer een gezellige en leerzame online BIEBlab middag van maken!

Benodigdheden
Naast een computer om de online zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop het volgende nodig:

A4 papier
Strookjes gekleurd papier
Zwarte stift
Kleurstiften en/of potloden

Dit is een BIEBlab+ workshop
Deze is heel geschikt voor kinderen die wel wat extra uitdaging willen. Je leert een techniek en krijgt daarbij ook wat theorie. Deze workshop wordt onder andere gegeven met samenwerkingspartners en hebben altijd een specifiek thema. Je gaat dus niet alleen met de handen aan de slag, maar je denkt ook na over het thema.

Als je bent ingeschreven voor een webinar of een online activiteit, dan krijg je via de e-mail een toegangslink. Controleer je spam box, soms komt de mail daar terecht. Veel plezier!

Voor aanmelden en meer info klik hier.

In de buurt