Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland

Maar liefst 2 jaar op rij kon Outdoor Gelderland vanwege de Covid-19 niet doorgaan, maar alle seinen lijken op groen te staan om het evenement in 2022 door te laten gaan! Van woensdag 15 juni tot en met zondag 19 juni 2022 speelt de 16e editie zich af op de nieuwe locatie Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender. (Weijenborgerdijk 34)

Het evenement start op woensdag 15 juni waar Outdoor Gelderland talentvolle ruiters de mogelijkheid biedt om in een piste met internationale allure uit te maken wie de nieuwe toppers van de toekomst zijn. Gekwalificeerde jeugdruiters strijden in de springfinales tijdens de Europarcs Outdoor Gelderland Talentendag 2022. Vanzelfsprekend worden de finales om de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee voor landelijke ruiters en talentvolle paarden verreden, komen de parasporters van start en is er op zaterdagavond traditiegetrouw het Anemone Horse Trucks dressuurgala.

Op donderdag 16 juni gaat het internationale sportprogramma van start en biedt het concours een podium aan de beste ruiters ter wereld. Tijdens de CSI-1*en CSI-3* rubrieken is het aan de ruiters de taak hun krachten te meten en uit te maken wie zich de beste en snelste is. Daarmee staat Outdoor Gelderland van woensdag 15 juni en met zondag 19 juni 2022 garant voor topsport! Na het enorme succes van voorgaande jaren staat de zaterdagavond wederom geheel in het teken van het dressuurgala. De invulling van dit programma wordt later bekend gemaakt.

Maar Outdoor Gelderland is een evenement dat veel meer is dan alleen paardensport. De sfeervolle Culifair, de verscheidenheid aan verschillende zakelijke bijeenkomsten, het gevarieerde promodorp, de kinderattracties en het evenemententerrein trekken vele bezoekers. Outdoor Gelderland beschikt over uitstekende faciliteiten om uw bedrijf te presenteren en gasten te ontvangen.

Meer informatie op www.outdoorgelderland.nl

Foto’s gemaakt door DigiShots

In de buurt