Reveal; een bijzonder concert

Reveal; een bijzonder concert

De commissie Ontmoeting & Inspiratie van de parochie HH. Paulus en Ludger organiseert in samenwerking met PKN-gemeente Lichtenvoorde en de gemeente Oost Gelre op zondag 23 april een concert in de Johanneskerk. Zangeres en pianiste Quirine Melssen komt na haar zeer geslaagde en indrukwekkende concert “Vannacht naar dag” in februari 2020 opnieuw naar de Achterhoek. Martin Alvarez zal op cello de muziek ondersteunen.

Verbinden van Nieuwkomers en Nederlanders
Dit concert is buitengewoon, omdat het Nieuwkomers en Nederlanders met elkaar in verbinding wil brengen. Tijdens het concert  zullen tolken ervoor zorgen dat Oekraïners, Eritreeërs en Arabisch sprekenden ook weten waarover er gezongen wordt. Na het concert zullen we onder het genot van koffie of thee in de aangrenzende Johanneshof in groepjes in gesprek gaan om de verbinding met elkaar te zoeken.

Wilt u erbij zijn? Aanmelden kan tot 17 april.
We hopen u op zondag 23 april om 14.00 uur in de Johanneskerk aan de Rentenierstraat 9 te Lichtenvoorde te ontmoeten. De middag zal tot ongeveer 16.00 uur duren. De entree is gratis en iedereen is welkom, maar inwoners van de gemeente Oost Gelre hebben voorrang.

Vanwege de organisatie is toegang alleen mogelijk na aanmelding. Dat kan tot uiterlijk 17 april bij Peter Müller: pjamueller@gmail.com of (0544) 46 30 45.

In de buurt