Vishandel Bomers Lus om Lievelde MTB 2024

Vishandel Bomers Lus om Lievelde MTB 2024

Als Mountainbiker over het circuit van de “Zwarte Cross”, waar in de zomer de meest ludieke en vreemde voertuigen crossen en nu jij met je mountainbike, wie wil dat nu niet!

Ook in 2024, door medewerking van veel grondeigenaren, weer een vernieuwde route. Veel delen van de route zijn alleen op de dag van de tocht voor deelnemers toegankelijk. Hierdoor ontstaat een unieke en aantrekkelijke MTB Tocht met verrassende singeltracks en doorsteken. Je mag over paden fietsen die anders voor publiek niet toegankelijk zijn.
Er is keuze uit 4 routes die niet alleen qua afstand, maar ook qua ondergrond/zwaarte en technische vaardigheid van elkaar verschillen. Dit om de aantrekkelijkheid van de routes voor ieder deelnemer te waarborgen.

Na de tocht wordt U bij inlevering van uw polsbandje door tochtsponsor Vishandel Bomers een lekker bakje kibbeling aangeboden.

Routes worden volledig door ons uitgepijld. Rijden op GPS is niet mogelijk. De landeigenaren hebben ons hier nadrukkelijk om gevraagd. We vragen deelnemers de routes niet op te nemen met GPS om deze later weer te fietsen. Alleen zo is het voor ons mogelijk telkens weer een vernieuwd en uitdagend parcours aan te bieden.

Onderweg is een goed verzorgde pauzeplek met toilet, technisch service punt, EHBO en gratis catering.

Om een gelijkmatige doorstroming op de route te waarborgen adviseren wij voorinschrijving waarbij we gebruik maken van Startvakken.
Starttijden :
65 km tussen 8.30 uur en 9.30 uur
50 km tussen 8.30 uur en 10.00 uur
35 km tussen 9.00 uur en 10.00 uur
25 km tussen 9.30 uur en 10.30 uur

Direct aan het Start/Finish terrein is ruime parkeergelegenheid aanwezig.
Op de toegangswegen naar Lichtenvoorde wordt de route naar Start/Finish duidelijk aangegeven.
De ”Vishandel Bomers Lus om Lievelde MTB ” draagt sinds 2016 met trots het “Extra Goed geregeld ” keurmerk van de NTFU.

Deelnamekosten:
€ 7,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 9 november 2024.

Meer informatie op www.keitrappers.nl

Zwembad Meekenesch Lichtenvoorde

In de buurt