Wandelingen vanaf restaurant Reuselink

Wandelingen vanaf restaurant Reuselink

Restaurant Reuselink heeft biedt een leuke activiteit aan het begin van 2022. Het team staat weer graag voor iedereen klaar met verschillende to-go opties én een goedgevulde  Gezonde LunchTas!

 

De weekenden van 8 & 9 januari en 15 & 16 januari staan het in teken van goede voornemens voor 2022. Begin het jaar goed en zeg de extra kerst- en oliebollenkilo’s vaarwel met een heerlijke wandeltocht. Onderweg geniet je ook nog eens van een heerlijk gezonde lunch!

 

Tijdens een van de verschillende wandeltochten smul je onderweg van de Gezonde LunchTas. Deze tas zit boordevol lekkere lunchgerechten, zoals een healthy maaltijdsalade met kip, tonijn of vega, een granenreep en een frisse smoothie. Als extraatje bevat de tas ook een jeu de boules-kortingbon met 20% korting op de huur van een jeu de boules-baan.

 

Voorafgaand of als afsluiting van de verfrissende wandeling kun je natuurlijk ook genieten van een lekker kopje koffie, thee of glühwein to-go.

 

De Gezonde LunchTas

Een wandeling inclusief de Gezonde LunchTas kost €12,50 per persoon. Voor kinderen €9,50. Reserveren mag, maar is niet verplicht. Mensen die lever op de fiets gaan, zijn ook van harte welkom voor een mooie tocht. Starten kan tussen 10.00 uur en 14.00 uur bij Restaurant Reuselink, De Slingeweg 20 in Winterwijk.

 

We kijken uit naar jullie komst!

>> Reserveer nu

In de buurt