Zomer in Gelderland: afsluiting in Groenlo

Zomer in Gelderland: afsluiting in Groenlo

Zomer in Gelderland wordt weer een groot feest…afsluiting in Groenlo

 

Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in augustus! Drie weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om een heleboel leuke dorpen, steden en buurtschappen op de kaart te zetten. Met de grote vraag: wat is de Mooiste plaats van Gelderland? Die ‘eretitel’ is nu nog in handen van Kerkwijk. Zij wonnen vorig jaar.

 

Frank en Lisanne trekken van 8 tot en met 26 augustus door Gelderland. In elke plaats die zij bezoeken strijdt een team van 10 mensen om geld te verdienen voor een goed doel dat dat team zelf heeft gekozen. De Zomer in Gelderland-karavaan stopt dit seizoen op 15 verschillende plekken in Gelderland. De grande finale zal zijn op vrijdag 26 augustus, in Groenlo.

 

Groot feest!

Hopelijk wordt het weer een feest als vanouds, hoopt Omroep Gelderland. Dat zou in ons bourgondische Vestingstadje helemaal moeten lukken. Iedereen is welkom om bij de uitzending aanwezig te zijn. Wil je bij de uitzending (van 18.20-19.00 uur) zijn? Kom dan 26 augustus vanaf 17.30 uur naar het terrein van de Muziekkoepel, om team Groenlo te steunen, of gewoon om er gezellig bij te zijn.

 

Groenlo in de schijnwerpers

Groenlo zal gedurende de hele dag in de schijnwerpers staan. Zo is er overdag ook een radioverslaggever in Groenlo aanwezig, en wordt op verschillende social-media-kanalen van Omroep Gelderland verslag gedaan. Zomer in Gelderland heeft een eigen Facebookpagina waar alles te volgen is.

 

De dag begint met het uitdelen van de dagopdracht. Dat gebeurt om 9.30 uur op de het terrein van de Muziekkoepel. Om 18.20 uur wordt de dag afgesloten met de live-uitzending op TV Gelderland, waarin onder meer het opgehaalde geldbedrag en de eindstand bekend wordt gemaakt. De winnaar mag zich bovendien een jaar lang ‘Mooiste plaats van Gelderland’ noemen.

 

Zomer in Gelderland is van 8 t/m 26 augustus elke werkdag om 18.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna elk uur herhaald). Uitzending gemist? Geen paniek. Het gehele programma is terug te kijken via Uitzending Gemist of op ons YouTube-kanaal.

 

In de buurt