B&B het Schaapje

Welkom bij “Het Schaapje” in het hart van de Achterhoek. Hoe kwam het tot deze naam? Wij Irene Thiele en Gerrit Hendriksen zijn verzot op onze Engelse Clun Forest schapen. Een droom kwam uit als wij drie jaar geleden deze woonboerderij gekocht hebben. Om de bezoeker van deze mooie plek mee te laten genieten besloten wij dit voorjaar 2019 om twee gezellige gastenverblijven te bouwen.

Als je van fietsen houdt dan kun je van de kerkpaden rondom Zieuwent gebruik maken.

Je vind hier de rust en de ruimte om helemaal tot ontspanning te komen. De Achterhoek kenmerkt zich door oude karakteristieke dorpen en steden denk hierbij b.v. aan Groenlo, Bredevoort (boekenstad), Bronkhorst, Doesburg en Zutphen.

Onze B&B ligt net buiten Zieuwent met de vrije uitzicht over weilanden, waar je reeën, hazen en heel veel vogels kunt spotten.

Wij bieden u twee ruime gastenverblijven aan van 40 m² en 30 m².

Hier kunt u in uw eigen keuken met alle luxe voorzieningen vaatwasmachine (alleen in 40 m²) koelkast, inductie kookplaat etc.
Heerlijk zelf koken of ’s avonds bij ons aanschuiven, dat betekent “wat de pot schaft” biologische groente en fruit uit eigen tuin.

De kamer is ruim en licht door de grote ramen en Franse buitendeuren.

Een comfortabele zithoek met eigen barbecue voorzieningen zorgen voor een bourgondisch gevoel. Een fietsenschuur met oplaadpunt voor de E-fietsen is ook beschikbaar. Het ontbijt wordt u in uw kamer of op uw terras serveert en bestaat uit Achterhoekse streekproducten en eigen eieren en jam.

Wij wensen jullie alvast een heerlijk en rustig verblijf!

* Parkeren op eigen terrein
* Fietsenstalling met oplaadpunt
* Geen huisdieren
* Gratis wifi
* Eigen badkamer
* Ontbijt met Achterhoekse streekproducten
* Eigen terras
* U kunt bij ons dineren van “Wat de pot schaft”
Het menu bestaat uit soep, hoofdgerecht en toetje en het is bereid uit eigen biologische groente en fruit.
* Biologische groente, fruit, eieren, jam bieden wij te koop aan.
* Huifkar of paardrijden bij de buurman

Prijzen op aanvraag.

B&B het Schaapje

Oude Maat 12
7136 JL Zieuwent