Borreldoosje.nl, proeverijen

Borreldoosje.nl, proeverijen

Een complete borrel ervaring bij jou bezorgd

Borreldoosje.nl is een webshop met een aanbod van hapjes en drankjes. Het team van borreldoosje.nl wil het jou eenvoudig maken door een complete borrel ervaring te laten bezorgen in de omgeving van Lichtenvoorde en Groenlo, want dat is waar zij blij van worden!

Bij Borreldoosje.nl kan je terecht voor de volgende hapjes en drankjes:

Wijnproeverijen

Er zijn verschillende wijnproeverijen in het assortiment. In elke proeverij vind je 3 heerlijke wijnen van 0,25 cl, een wijnkaart met informatie over de wijnen en een proefformulier. Tip: dit is onder andere een leuke groepsactiviteit.

Borrelboxen

Om je borrel helemaal compleet te maken, kun je kiezen uit verschillende borrelboxen. In deze borrelboxen vind je onder andere heerlijke lokale kazen & chutneys. Tip: onze borrelboxen zijn zeer geschikt om mee te nemen voor bijvoorbeeld een picknick.

Cocktails

Wil je genieten van lekkere diy cocktails? Sinds het voorjaar van 2021 heeft Borreldoosje.nl heerlijke, verschillende cocktailpakketten in het assortiment. In deze pakketten vind je ingrediƫnten & instructies hoe jij jouw favoriete cocktail kan maken. Tip: goed te combineren met een groepsactiviteit of om gewoon lekker te borrelen.

Bestel je voor 14:00? Dan word je bestelling de volgende dag bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid om je verzendadres in te voeren. Vervolgens komen wij langs om jouw favoriete hapje en/of drankje te bezorgen. Hierdoor kan je optimaal genieten van de prachtige omgeving van Lichtenvoorde en Groenlo.

We bezorgen gratis in de gemeente Oost Gelre.

Borreldoosje.nl, proeverijen

Lichtenvoordseweg 83A
7141 DW Groenlo