Borrelen, varen, dineren

Twee fijne ‘horecagelegenheden’, direct gelegen aan de Groenlose Gracht bieden samen een geweldige ervaring. Het arrangement begint met een ontvangst bij Craft-bier brouwerij het “Brouwersnös” waar je uiteraard een biertje krijgt. Proef jij een ‘Dikke Toon of een Frolijke Frans”? Zij brouwen ze zelf, leuk om eens wat nieuws te proeven!

Hierbij serveren zij een plank met brood & dips en een voorgerechtje van het seizoen. Je gaat daarna met een klein borreltje aan boord van een fluisterboot en vaart met een schipper over de Grolse gracht naar de aanlegsteiger van Welgelegen. Eenmaal weer op vaste bodem neem je plaats in de prachtige oevertuin of in het restaurant waar je de gezelligheid gewoon verder viert! Kies een vlees-, vega- of vis hoofdgerecht en proef pure passie, liefdevolle smaken en vind oogverblindende creaties op je bord. Wij beloven je wordt verrast! Er is een mogelijkheid om als extraatje een rondleiding in de Brouwerij van het Brouwersnös of een heerlijk dessert bij Welgelegen bij te boeken. https://www.welgelegengroenlo.nl/borrelen-varen-dineren/

Uiterlijk 1 dag van tevoren reserveren, van woensdag t/m zondag!

(Reserveren graag via Brouwersnös info@brouwersnos.nl, tel 0544-842233)

 Te reserveren voor minimaal 2 personen

Check ook zeker ff de vermelding van Welgelegen Restaurant en Boothuis in Bart’s boekje!

Bootje varen kan je reserveren van zonsopgang tot zonsondergang tijdens openingstijden van ons restaurant. Van november tot en met januari wordt er niet gevaren.

Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur 

Borrelen, varen, dineren

Ruurloseweg 1
7141 KA Groenlo