De Gracht van Groenlo

Ooit was de Grolse gracht een onmisbaar onderdeel van de verdedigingswerken in Groenlo. Anno 2008 is een groot gedeelte van de gracht rijksmonument geworden en het is een niet meer weg te denken onderdeel van de Grolse leefomgeving.

De horecagelegenheden Welgelegen Groenlo en Brouwersnös hebben hun eigen aanlegsteiger van waaruit je de mogelijkheid hebt om een rondvaart over de gracht te maken met een schipper die jullie onderweg graag van alles laat zien en daarbij verteld over de rijke historie welke de stad Groenlo telt.

Welgelegen Groenlo en Brouwersnös verhuren verschillende fluisterbootjes waarmee je onder begeleiding van een schipper mooie rondvaarten kunt boeken. Bekijk de verschillende culinaire arrangementjes zeker eens op hun web-site.

Je kan altijd bellen of er voor diezelfde dag nog mogelijkheden zijn om een bootje te reserveren: Welgelegen 0544-842233 of Brouwersnös 0544-221009

Borrelen, Varen en Dineren kun je vanaf 2 personen reserveren

Bootje varen kan je reserveren van zonsopgang tot zonsondergang tijdens openingstijden van ons restaurant. Van november tot en met januari wordt er niet gevaren.

Check ook zeker ff de vermelding van Welgelegen Restaurant en Boothuis in Bart’s boekje!

https://www.bartsboekje.com/welgelegen-groenlo/

De Gracht van Groenlo