Fun Fishing Groenlose stadsgracht

Fun Fishing stadsgracht in Groenlo

Ooit al eens gezellig met vrienden een wedstrijdje gevist aan de stadsgracht in Groenlo? Het kan nu met het speciale visarrangement voor de Groenlose stadsgracht.

Ooit al eens gezellig met vrienden een wedstrijdje gevist aan de Groenlose stadsgracht? Het kan nu met het speciale visarrangement voor de Groenlose stadsgracht. Een gezellig viswedstrijdje in de Groenlose gracht onder begeleiding. Het visarrangement is bedoeld voor groepen vanaf 10 personen.

Alle deelnemers vissen met dezelfde hengel om iedereen gelijke kansen te geven. Visstoelen en aas zit bij de prijs in. Onder de wedstrijd wordt een drankje aangeboden. Ook worden er prijsjes beschikbaar gesteld. Bij deze wedstrijd mag niet gevoerd worden om de Groenlose stadsgracht te ontlasten.

Visarrangement Groenlose stadsgracht is inclusief: Collectieve vergunning stadsgracht, hengel + 1 vislijn, aas, stoel, 1 drankje, prijzen voor de nummers 1-2 en 3, en deskundige begeleiding.

Regels:

  • Er wordt gevist op aantal. Hebt u een vis gevangen steek dan een vinger op en de controleur komt bij u om de vis te noteren. Hierna zet u de vis meteen en netjes terug.
  • Er mag niet gevoerd worden.
  • Het begin en eindsignaal wordt vanaf de brug gegeven.
  • Waar u komt te zitten wordt d.m.v. loting bepaald.

Voor prijzen en reserveren van dit arrangement kun je terecht op de website.

Fun Fishing Groenlose stadsgracht

Kevelderstraat 1
7141 BE Groenlo