Hotel Restaurant Zalencentrum ‘t Zwaantje

Welkom bij Hotel, Restaurant, Zalencentrum ’t Zwaantje. Met ruim 140 jaar ervaring in gastvrijheid zijn wij een begrip in Lichtenvoorde. Door ons ruime aanbod van faciliteiten kunt u bij ons terecht voor zowel privé als zakelijke aangelegenheden. Kom genieten bij ’t Zwaantje, onze koffie staat klaar.

Verrassend eten
Onze filosofie is dat eten herkenbaar, goed, eerlijk en smakelijk moet zijn. Elke dag verse producten, bij voorkeur uit onze eigen streek. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een kostelijke lunch of een heerlijk diner, maar ook voor een kop koffie of een goed glas wijn bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast cateren wij in alle vormen. Van hapjes tot warme- en koude buffetten, voor een verjaardag tot grote bedrijfsfeesten, wij verzorgen het voor u.

Verrassend overnachten
Zowel voor een zakelijk als voor een privé verblijf bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze gunstige ligging bent u zo weer op de N18, welke perfecte verbindingen heeft met alle routes in onze mooie Achterhoek. Met de auto, op de fiets of al wandelend, hotel ’t Zwaantje is het ideale vertrekpunt om te genieten van al het moois dat onze streek te bieden heeft.

Altijd verrassend
’t Zwaantje beschikt over negen moderne zalen, deze zijn multifunctioneel te gebruiken. Zo organiseren wij uiteenlopende events zoals personeelsfeesten, bruiloften en themafeesten. Maar ook voor de zakelijke markt hebben wij ruimtes voor vergaderingen en trainingen. In goed overleg met u organiseren wij geheel op maat uw activiteit of event.

Hotel Restaurant Zalencentrum ‘t Zwaantje

Zieuwentseweg 1
7131 LA Lichtenvoorde