Marveld subtropisch zwembad

Marveld zwembad

Marveld recreatie biedt een subtropisch zwemparadijs en een wedstrijdbad. Beleef de Crazy Cone waterglijbaan!

Een bezoek aan het subtropische zwembad in jouw vakantie mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook voor zwemlessen en kinderfeestjes is het zwembad zeer geschikt. In het subtropische zwembad vind je diverse glijbanen met onder andere de Crazy Cone. De Crazy Cone is een glijbaan van circa 75 met magic-light effecten tijdens de afdaling. Deze super sensatie leg je af in een 1-persoons band. Dan zijn er ook nog de wild river baan, de spacebowl en een spraypark. (vanaf meivakantie 2021)
Daarnaast kun je in het subtropische zwembad lekker sportief baantjes trekken in het wedstrijdbad, ontspannen in de hot whirlpool of genieten in de sauna’s. Voor de kinderen is er in ons subtropische zwembad een peuter- en kleuterbad, zodat zelfs de allerkleinsten zich vermaken op ons vakantiepark. De entree van het zwembad is € 5,00 per persoon voor daggasten.

Kinderfeestje in het zwembadTijdelijk niet mogelijk vanwege de Covid19 richtlijnen
Een compleet verzorgd verjaardagsfeest inclusief toegang tot het zwembad? Het vakantiepark in de Achterhoek biedt deze mogelijkheid. Eerst volop genieten van het zwembad en vervolgens de trek en dorst stillen met een patatje, fris en een ijsje. Dat wordt een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! Arrangementen op aanvraag vanaf 6 personen.

Fridaynight Disco Tijdelijk niet mogelijk vanwege de Covid19 richtlijnen
Iedere vrijdagavond van 19.00-21.00 uur is er een Fridaynight Disco in het subtropische zwembad en het wedstrijdbad.
Geschikt voor alle leeftijden en natuurlijk ook leuk voor het geven van een verjaardagsfeestje!
Onder het genot van discoverlichting en de muziek van een DJ kan iedereen swingen in het zwembad.
Arrangementen op aanvraag.

Graag tot ziens in ons heerlijke zwembad!

Marveld subtropisch zwembad

Elshofweg 6
7141 DH Groenlo