Proeflokaal De Kroon

Proeflokaal De Kroon

Dé lunchroom met werkervaringsplekken. Laat je verrassen door de pure smaken van huisgemaakte producten.

Proeflokaal De Kroon biedt werkervaringsplekken, voor mensen die net wat meer kunnen gebruiken, als opstap naar reïntegratie in de maatschappij. Vol passie werken de medewerkers elk in hun eigen tempo. Sommigen een deel van een dag, anderen zelfs dagelijks. De leiding is in handen van Aniek Meekes-Peterman. Voor haar is het belangrijk dat iedereen een werkplek op maat geboden krijgt.

Verse ingrediënten voeren de boventoon. Producten worden zoveel mogelijk zelf gemaakt. Echte aanraders daarbij zijn: zelfgemaakte salades, gehaktballen en soep. Dagelijks rijdt de auto van proeflokaal De Kroon door Groenlo om mensen te verwennen met een heerlijke ontbijtbeleving. Ter plaatse wordt de tafel feestelijk gedekt en voorzien van lekkere ontbijtproducten. Daarbij mag een mooi tafelkleed, een gezellig kaarsje en aanvullende decoratie niet ontbreken. De medewerkers van proeflokaal De Kroon worden al enthousiast zodra er weer een bestelling binnenkomt.

Bezoekers worden bij proeflokaal De Kroon aan de Notenboomstraat 46 in Groenlo gastvrij onthaald door Aniek en haar collega’s. Dagelijks tussen 10.00u en 16.00u zijn mensen welkom voor een ontbijt, lunch, high-tea, of simpelweg een vers kopje koffie of thee met een huisgemaakt koekje of appeltaart uit eigen keuken.

Schalen met hapjes opmaken is voor het team van proeflokaal De Kroon inmiddels ook een koud kunstje. Op bestelling worden regelmatig hapjes klaargemaakt voor verjaardagen en andere gelegenheden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via 0544-461586 of app naar: 06-48793950