Welgelegen Groenlo Restaurant en Boothuis

Restaurant Welgelegen

Geniet van de smaken van de seizoenen. Proef de streek. Elke dag. Welkom bij Welgelegen!

Welgelegen is er zo een voor op je ‘to go’ lijst. Niet alleen een juweel van een restaurant maar ook een Serre, Oevertuin, verwarmde Veranda en Boothuis. 

De zomer is voelbaar in de tuin van Welgelegen. Een veranda met fijne loungebanken en tafels. In de oevertuin “cosy” zitjes, hoog en laag, ligstoel hier en bankje daar. Een buitenhaard, waar je lekker kan nazitten met een goed glas wijn. Ook leuk voor de kids, hup marshmallows roosteren. Voor het kleine spul ook een schommel, of nou ja, niet alleen voor de kleintjes, dit is er zo een waar wij ook graag een swing op willen maken. Vanuit de tuin kijk je niet alleen uit over de Grolse gracht, hier zie je ook een knappe kas, waar verse kruiden (“enjoy” in de thee), eetbare bloemetjes, druivenranken, appel en- vijgenbomen met liefde bloeien. 

Tip: varen op de gracht van het oude vestingstadje met een privéschipper in een fluisterbootje van Welgelegen, om vervolgens aan te schuiven bij Welgelegen voor “what ever you like” 

Proef pure passie, liefdevolle smaken en vind oogverblindende creaties op je bord. Wij beloven, je wordt verrast! Bekijk alvast onze menukaarten: https://www.welgelegengroenlo.nl/menukaart/

Check ook zeker ff onze vermelding in Bart’s boekje!

https://www.bartsboekje.com/welgelegen-groenlo/

Welgelegen Groenlo Restaurant en Boothuis

Ruurloseweg 1
7141 KA Groenlo