Welgelegen Groenlo; restaurant & boothuis

Welgelegen Stadscafé en Boothuis in Groenlo

Geniet van de smaken van de seizoenen. Proef de streek. Elke dag. Welkom bij Welgelegen!

Restaurant Welgelegen Groenlo

Opgericht in 1890, verbouwd, vervallen, prachtig gerenoveerd en weer helemaal van nu!
Het mooie pand van Welgelegen zal je bij binnenkomst blij verrassen… stap gewoon eens binnen en ervaar de Achterhoekse gemoedelijkheid!

Kies uit het menu vol pure klassiekers en de beste wijnen. Kom ook eens genieten op het ruime terras of onder de veranda terwijl de kinderen spelen en schommelen in de oevertuin. Laat de smaken van de seizoenen en de streek smelten op je tong.
Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur.

Vaargeluk bij Welgelegen Groenlo. Ook leuk voor kinderen!
Welgelegen beschikt over 3 boten, welke verhuurd worden in combinatie met leuke eet- en drink arrangementen vanaf de eigen aanlegsteiger. Het varen op de Grolse Gracht is te boeken voor een gezellige middag met je gezin, de familie of vrienden of bijvoorbeeld een vrijgezellendag. Ook zakelijk varen is een inspirerende activiteit, die Welgelegen graag verzorgt!
Op de website van Welgelegen vind je de leukste bootarrangementen van “Zoet Vaargeluk” met een kop koffie en ambachtelijke taart tot “Gooisch vaargeluk” inclusief heerlijke versnaperingen om van te watertanden aan boord!

Toeren met E-choppers vanuit Welgelegen!
Vanuit Welgelegen kunnen jullie nu ook rondtoeren met elektronische E-choppers!
Ontdek prachtige bospaden, nostalgische dorpjes en de fietspaden van de Achterhoek.
Vanaf 2 personen tot complete families, vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes.
Hierbij is het heerlijk genieten op de geruisloze choppers, zonder helmplicht even lekker uitwaaien. ( Snelheid ca. +/- 25 km p/uur)
Via een GPS systeem op de E choppers hebben jullie de keuze uit een aantal routes die jullie door onze prachtige omgeving laat toeren. Zelf een route rijden? Dat kan natuurlijk ook…

High Tea
De High tea bij Welgelegen  is niet zomaar een High tea maar wordt door gasten omschreven als een verrassend, veelzijdig en ultiem verwenmoment. Proef een variatie aan zoete maar ook hartige heerlijkheden welke gepresenteerd worden met stijlvolle Engels theepotten en etagères op een fijne plekwaar jullie je gegarandeerd thuis zullen voelen!

Informeer ook eens naar de High Wine met inspiratie workshop of de 4-B’s voor de lekkerste biertjes en bijbehorende happen!

Kortom… kom langs en vier het goede leven!

Welgelegen Groenlo; restaurant & boothuis

Ruurloseweg 1
7141 KA Groenlo