Welgelegen Groenlo

Welgelegen is er zo een voor op je ‘to go’ lijst. Niet alleen een juweel van een restaurant maar ook een Serre, Oevertuin, verwarmde Veranda en Boothuis. 

Het mooie pand zal je bij binnenkomst al verblijden met de hippe maar warme sfeer en de Achterhoekse gemoedelijkheid. Het restaurant biedt veel verschillende hoekjes waardoor er op iedere plek een eigen intieme sfeer gecreëerd wordt.

De fijne verwamde veranda en de ruime oevertuin geven de gast elk seizoen de mogelijkheid om optimaal te genieten.

Een buitenhaard, waar je lekker kan nazitten met een goed glas wijn. Ook leuk voor de kids, hup marshmallows roosteren. Voor het kleine spul ook een schommel, of nou ja, niet alleen voor de kleintjes, dit is er zo een waar wij ook graag een swing op willen maken. Vanuit de tuin kijk je niet alleen uit over de Grolse gracht, hier zie je ook een knappe kas, waar je verse kruiden (“enjoy” in de thee), eetbare bloemetjes en veel  meer vers groen vindt.

Om al je smaakpapillen te ontwaken is de lunchwandeling door de kaart een gouden tip! Je wordt verblijd met allerlei gerechten in een kleine variant om lekker van te proeven, in 3 gangen, krijg je 5 kleine proeverijtjes van de delicieuze lunchkaart!

Super leuk uitje met hele gezin! Varen op de gracht van het oude vestingstadje met een privéschipper in een fluisterbootje van Welgelegen, om vervolgens aan te schuiven bij Welgelegen voor “what ever you like” 

https://www.welgelegengroenlo.nl/bootje-varen/

Kom pure passie proeven, liefdevolle smaken en vind oogverblindende creaties op je bord. Wij beloven, je wordt verrast! Bekijk alvast onze menukaarten:

https://www.welgelegengroenlo.nl/menukaart/

Kijk en klik hieronder snel wat je bij ons allemaal kunt doen;

Lunchen

Dineren

Bootje varen

High Tea

High wine met wijninspiratieworkshop

4 B’s bierproeverij

Toeren met E Choppers

Lazy sunday

Check ook zeker ff de vermelding in Bart’s boekje!

https://www.bartsboekje.com/welgelegen-groenlo/

Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur 

Van 12 juli tot en met 23 augustus 2022 is Welgelegen op dinsdag tijdelijk gesloten.