Rockcafé Taste

Rockcafé Taste

Een gezellig sfeervol bruin café met live-optredens van kwalitatieve rockbands.

Taste is een gezellig sfeervol bruin café met live-optredens van kwalitatieve rockbands. Ook bands die een podium zoeken, zich willen presenteren of een tryout willen doen kunnen bij Rockcafé Taste terecht op de KUDO (“kom uit de oefenruimte”) avonden. De optredens variëren van een dampende rockband tot iets ingetogener, akoestisch. Daarnaast zijn er bij Taste ook cabaretvoorstellingen, pubquizen en andere evenementen.

In de zomermaanden (mei tot en met september) is Taste tevens een ontmoetingsplek en toerstop voor motorrijders en een rustplek voor fietsers.

Voor een geslaagd bedrijfs-, personeels-, of teamuitje is Taste een locatie die door verschillende mensen wordt aanbevolen!

Groenlo en Grolsch kunnen niet zonder elkaar en dat dragen de eigenaren, Roland en Marion,  ook graag uit. Taste heeft ook diverse speciaal-bieren op fles. Wat te denken van o.a. een heerlijke Grimbergen Blanche, een Brugse Zotte, een La Chouffe of de heerlijke blonde Schuumkoppen van de Texelse Brouwerij. Kom de uitgebreide bierkaart maar eens lekker uitproberen!

‘s Zomers heerst er een heerlijke ongedwongen sfeer op het prachtige terras. Een kopje koffie en een lekkere cappuccino worden er vers geserveerd.

Taste was de eerste band en de naam van het eerste album van de grootste gitaarlegende uit Ierland: Rory Gallagher. Om hem te  blijven herdenken is we Rockcafé Taste opgedragen aan hem.