Sociaal Cultureel Centrum de Mattelier

De Mattelier is voor verenigingen en organisaties om te repeteren, te vergaderen en een voorstelling of concert te verzorgen. Verder is de Mattelier een Centrale Ontmoetingsplek voor theatervoorstellingen, filmhuis, creatieve werkplaats, kunstexpositie en verhuur van diverse ruimtes.

De Mattelier is een multifunctioneel centrum. Van te gekke concerten tot vergaderingen en van ontroerende voorstellingen tot repetities voor een dansoptreden. Alles is mogelijk bij ons in de Mattelier. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat altijd alles gereed is. Ook de horeca wordt volledig verzorgd door onze vrijwilligers.
Sinds 2017 zijn wij verhuisd van de Bron, gelegen aan de Buitenschans in Groenlo, naar onze nieuwe locatie aan de Mattelierstraat. Met een prachtig nieuw gebouw kunnen wij iedereen een plek bieden. Van dans tot muziek en van voorstellingen tot vergaderingen.

Het hele jaar door bieden wij artiesten een fantastisch podium. Onze grote zaal heeft een capaciteit van ruim 500 mensen. De Mattelier is inmiddels een locatie geworden waar je als artiest gespeeld wil hebben. Ons aanbod is zeer divers; van te gekke rockconcerten tot ontroerende voorstellingen.

Wekelijks maken er veel organisaties en verenigingen gebruik van de faciliteiten van De Mattelier. Naast deze enthousiaste groep ontvangen wij ook veel individuele en seizoensgebonden organisaties. Deze gebruikers organiseren zeer diverse activiteiten.

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar bij evenementen en activiteiten. Zij zorgen er voor dat alles gereed is en iedereen de beste service krijgt. Door hun krachten te bundelen vormen zij het hart van de organisatie en worden werkzaamheden zoals techniek, organisatie en horeca fantastisch en vol enthousiasme uitgevoerd.

Wil jij een ruimte huren of heb je behoefte aan een geheel verzorgde dag met een kleine hap, lunch of avondeten? Ook dat is mogelijk bij De Mattelier. Onze beschikbare ruimten bevinden zich in de kelder, op de begane grond en op de eerste verdieping. De kelder en de eerste verdieping zijn per lift bereikbaar.

Kijk op onze website voor het allerlaatste nieuws en de mogelijkheden. We zien u graag!

Sociaal Cultureel Centrum de Mattelier

Mattelierstraat 19
7141 BP Groenlo