Supertof uitje met kinderen!

Welgelegen beschikt over 3 boten, welke zij verhuren in combinatie met leuke eet- en drink arrangementen vanaf de eigen aanlegsteiger van Welgelegen. Het varen op de Grolse Gracht is te boeken voor een gezellige middag met je gezin, de familie of bijv. vrienden.

Voor kinderen is het extra feest. Zij mogen ook zelf ècht even aan het roer, krijgen stoere veiligheidsvestjes aan en als jullie kiezen voor zoet vaargeluk mogen ze voor of na de vaart lekkere cakejes versieren! Na afloop mogen de kinderen ook nog een Welgelegen “Grolse Gracht vaarbewijs” en hun eigen naam erop in ontvangst nemen!

Op de website van Welgelegen vind je de leukste bootarrangementen https://www.welgelegengroenlo.nl/bootje-varen/ van “Zoet Vaargeluk” met een kop koffie en ambachtelijke taart tot “Gooisch vaargeluk” inclusief een glaasje “bubbels” en heerlijke hapjes in een picknickmand!

Je kan altijd bellen of er voor diezelfde dag nog mogelijkheden zijn om een bootje te reserveren: 0544-842233

Bootje varen kan je reserveren van zonsopgang tot zonsondergang tijdens openingstijden van ons restaurant. Van november tot en met januari wordt er niet gevaren.

Check ook zeker ff de vermelding Welgelegen Restaurant en Boothuis in Bart’s boekje!

https://www.bartsboekje.com/welgelegen-groenlo/Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 u

Supertof uitje met kinderen!