Vakantie-appartementen de Lantherij

In het prachtige buitengebied van het Achterhoekse dorp Zieuwent ligt De Lantherij. Tussen uitgestrekte weilanden en houtsingels staat de woonboerderij van Ellen en Dirk-Jan Wessels en hun 4 kinderen.

In 2018 is de bijna honderd jaar oude boerenschuur op het erf helemaal gerenoveerd. Inmiddels zijn hierin drie splinternieuwe, luxe en zeer complete vakantie appartementen gerealiseerd.
De nieuwe 2 persoons gastenverblijven met de namen Reezicht, Uilennest en Kastanjeboom zijn bij uitstek geschikt voor volwassen rustzoekers, fietsers, natuurliefhebbers en vogelspotters. Maar ook ‘gewone’ genieters zijn van harte welkom op De Lantherij voor een lang weekend, een midweek of een hele week vakantie in De Achterhoek. De appartementen op De Lantherij zijn rookvrij, huisdieren zijn niet toegestaan en de wisseldagen zijn vrijdag en maandag.

Een verblijf op De Lantherij betekent vooral ontspannen helemaal je eigen gang kunnen gaan. Alle drie appartementen en de bijbehorende buitenterrassen zijn zodanig ingericht dat het de gasten aan niets zal ontbreken. Comfortabele appartementen met alle voorzieningen en met maximale privacy in de mooie Achterhoek. Een goed verzorgd ontbijtpakket door een lokale leverancier is op verzoek altijd mogelijk.

Prachtig wandel- en fietsgebied in de omgeving.
Lekker tot rust komen op uw eigen terras met vergezicht.

U bent van harte welkom!

Vakantie-appartementen de Lantherij

Lanthersweg 6
7136 JM Zieuwent