Online BIEBlab; Doe mee aan de mediaquiz

Online BIEBlab; Doe mee aan de mediaquiz

Online BIEBlab webinar – Doe mee aan de mediaquiz (9-12 jaar)

Weet jij alles van Instagram of ben je een kei in fotograferen? Zou jij wel willen weten hoe het internet werkt of weet je dit al lang? Doe mee aan de mediaquiz en test wat jij al weet! Maak de mooiste mediacollage en wie weet word jij de BIEBlab mediaexpert van 6 mei!

Deelname workshop
Klik op reserveren voor de gratis zoomlink voor deelname aan de online BIEBlab workshop op 6 mei van 15:00 – 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er weer een gezellige en leerzame online middag van maken!

Benodigdheden
Naast een computer om de online zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop het volgende nodig:

Een paar tijdschriften waar je in mag knippen (met lekker veel foto’s en plaatjes)
Een schaar
Lijm of een plakstift
Aantal lege vellen A4 papier
Een mobiele telefoon met de app Kahoot (gratis te downloaden)

Dit is een BIEBlab+ workshop
Deze is heel geschikt voor kinderen die wel wat extra uitdaging willen. Je leert een techniek en krijgt daarbij ook wat theorie. Deze workshop wordt onder andere gegeven met samenwerkingspartners en hebben altijd een specifiek thema. Je gaat dus niet alleen met de handen aan de slag, maar je denkt ook na over het thema.

Als je bent ingeschreven voor een webinar of een online activiteit, dan krijg je via de e-mail een toegangslink. Controleer je spam box, soms komt de mail daar terecht. Veel plezier!

Voor aanmelden en meer info klik hier.

In de buurt