Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland

Voor de 18e editie heeft zich een geweldig deelnemersveld ingeschreven. De Duitse broers Marcus en Johannes Ehning komen naar Vragender, maar ook hun sterk rijdende landgenoten Christian Kukuk, Philipp Weishaupt, Richard Vogel, Janne Friederike Meyer-Zimmermann, Gerrit Nieberg en Felix Hassmann. Voor Nederland gaan o.a. Jeroen Dubbeldam, Maikel van der Vleuten, Marc Houtzager, Frank Schuttert en Gerco Schröder voor mooie sport zorgen.
We hebben springruiters vanuit de hele wereld, zelfs uit Mexico, Jordanië, Egypte, Amerika en Canada!
Vergeet ook zeker niet het bekende dressuurgala op zaterdagavond met clinics van Jill Huijbregts, Laurens van Lieren en Devenda Dijkstra en een prachtige pas-de-deux kür op muziek.
Vijf dagen lang staat Paardensportcentrum Lichtenvoorde in het teken van (inter)nationale sport, talentontwikkeling, netwerkbijeenkomsten, kinderactiviteiten, aangepaste sporten en inhoudelijke programma’s op het gebied van duurzaamheid en behoud van talent in de Achterhoek. ’s Avonds na afloop van de rubrieken zal het ook nog lang gezellig zijn. Kom kijken, shoppen, dineren, feesten en genieten!

Programma weten? Kijk op www.outdoorgelderland.nl/programma-outdoor-gelderland/

Locatie:
Paardensportcentrum Lichtenvoorde
Weijenborgerdijk 34
7134 NK Vragender

In de buurt