Vintage Markt

Vintage Markt

De Heerlijcke Vintage gaat zondag 3 december 2023 voor de 15e keer naar De Mattelier in Groenlo en voor het eerst in Groenlo

 

Vintage is een chique woord voor 2e hands en wordt gebruikt voor tijdloze kleding van uitmuntende kwaliteit van een aantal jaren oud. De mooiste vintagewinkels uit het oosten van Nederland zullen hun meest fantastische kleding presenteren tijdens de 1e Heerlijcke Vintage in Groenlo.

Bovendien kunnen de liefhebbers van vinyl zich verheugen op deze dag, want ook muziek uit de 60-er tot 90-er jaren zal ruimschoots aanwezig zijn. Er wordt vinyl gedraaid en er kan ook vinyl worden gekocht. Er zal een mooie collectie aanwezig zijn. En…. dansen mag!

Wil je iets bijzonders, wil je iets anders? Kom naar Groenlo om onder het genot van heerlijcke 60/70/80 en 90-er jaren muziek de leukste en hipste kleding te scoren.

De Mattelier is een multifunctioneel centrum. Van te gekke concerten tot vergaderingen en van ontroerende voorstellingen tot dansoptredens. Alles is mogelijk. En zondag 3 december 2023 is De Mattelier het decor voor de 15e editie van de Heerlijcke Vintage. (foto Mattelier)

 

Waar

De Mattelier

Mattelierstraat 19,

7141 BP Groenlo

Datum

Zondag 3 december 2023

Tijdstip

11-17 uur

Entree

€ 5,00 inkl 1 kopje koffie/thee.

Tickets ook online via demattelier.nl

 

Volg de Heerlijcke Vintage op Facebook en Instagram waar alle deelnemers worden voorgesteld

In de buurt