Boerengolf

Boerengolf

Boerengolf is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of sportieve aanleg. Samen lachen en lekker buiten bezig zijn vormen de basis voor Boerengolf.

Er zijn in Nederland vele Boerengolfbanen. De Boerengolfbaan heeft 10 holes uitgezet in de weilanden rondom de boerderij. De bedoeling is om in zo weinig mogelijk slagen de bal in de holes te putten.

Met een club, een klomp aan een houten steel, en een fel gekleurde Boerengolfbal, mogen bezoekers proberen te putten in de holes in het weiland deze zijn gemarkeerd met genummerde vlaggen. Koeien, houtsingels of een boerenkar vormen de obstakels waarop de behendigheid en de slimheid van elke speler in het team worden getest. Boerengolf kan worden gespeeld door jong en oud en is daarom het perfecte (familie-) uitje op de boerderij.

In Lievelde hebben we een parcours van 10 holes uitgezet. Elke hole heeft een ingegraven melkemmertje als eindpunt. Tussen de koeien door probeert u de bal met zo min mogelijk slagen in de hole te krijgen. Degene of de groep die het hele parcours in het minste aantal slagen aflegt, is de winnaar.

We zien jullie graag op onze mooie Boerengolfbaan! Tot snel!