Proef de sfeer van de natuur, binnen én buiten, in een modern 4-p huis met wellness, vrijstaand gelegen in het prachtige landelijk gebied van de Achterhoek. Geef je zintuigen de kost, kom tot rust en geniet. Op de rand van bos en veld zijn vogels, fazanten, eekhoorns en reeën van dichtbij te spotten. Een wandeling of fietstocht start u zo vanuit de tuin! En kom na een actieve dag volledig tot rust in de Finse sauna, met verfrissende buitendouche, om verder te relaxen op één van de 2 terrassen.
Het huis is van alle gemakken voorzien; het wordt duurzaam verwarmd en gekoeld met een warmtepomp; een laadpaal voor uw elektrische auto is aanwezig. Naast de badkamer met inloopdouche, is een apart toilet te vinden. De keuken is uitgerust met koelkast, combi-oven, vaatwasser en diepvries. Overal is WiFi beschikbaar; in de zithoek staat een smart-tv. Naast het huis is een multifunctioneel schuurtje, met Finse sauna, een extra toilet en douche, dat ook als fietsenstalling dient. Het huis is rook- en huisdier vrij 

Het natuurhuisje ligt aan de rand van het Vragenderveen. Dit unieke hoogveengebied wordt al 65 jaar met succes beheerd door Stichting Marke Vragender Veen. Via een van de wandelroutes krijgt u een klein inkijkje, en excursies zijn beschikbaar om het beschermde natuurgebied te betreden. Talrijke knooppunt-fietsroutes zijn beschikbaar in de omgeving, die u leiden naar bijv. de pittoreske vestingstadjes Groenlo of Bredevoort, en voeren door het mooie grensgebied met Duitsland. Het dorpje Vragender wordt gesierd door korenmolen De Vier Winden, en gezellige horeca is beschikbaar.
Vragender ligt in de mooie Achterhoek. De streek kenmerkt zich door het coulissenlandschap: afwisselend weilanden, houtwallen, beekjes, bossen en zandwegen. Verspreid liggen idyllische plaatsjes, met kasteeltjes en musea. U voelt zich er zo thuis met de Achterhoekse vriendelijkheid, nuchterheid en gastvrijheid.

Tarieven: prijzen zijn in overleg en variëren van 100-120€ per nacht, afhankelijk van het seizoen.

De kosten zijn op basis van 2 personen en incl toeristenbelasting, eind schoonmaak, sauna en gebruik wasmachine.
Elke persoon extra kost €5 per nacht. Er wordt €150 borg gerekend, wat niet inbegrepen is in de prijs, wat later weer teruggestort wordt.

Voor beschikbaarheid of vragen graag even bellen of een berichtje sturen.
Of stuur een e-mail naar deboschkerhook@gmail.com

Vakantiehuis De Boschkerhook

Winterswijkseweg 63
7134 PN Vragender