Midgetgolf / café / snackbar Den Elshof

Den Elshof - sportcafé in Groenlo

Den Elshof beschikt over diverse faciliteiten: het bruine café, de serre, een terras, kegelbanen, een midgetgolfbaan, een sporthal en sportvelden.

Sportcafé Den Elshof is dé plek waar na sportieve prestaties rustig genoten en nagepraat kan worden onder het genot van een drankje.

Het sportcafé wordt ook ‘De Huiskamer van sv Grol’ genoemd en beschikt over een royale zaal met zonnige serre en een flink terras. Er heerst een super gemoedelijke sfeer door de aanwezigheid van sporters en bezoekers van sportevenementen die op de voetbalvelden en in de sporthal georganiseerd worden. Naast sportcafé is Den Elshof ook een cafetaria, waar de inwendige mens heel tevreden blijft.

Liefhebbers van kegelen en midgetgolfen kunnen daarvoor contact opnemen met de medewerkers van het sportcafé.

In de schoolvakanties wordt er op sommige dagen bier gebrouwen de eigen huisbrouwerij. Het verloop van het bierbrouwproces is dan van dichtbij te bekijken. Hoe gerst gemalen wordt, beslag ‘gemaischt’, gefilterd, gekookt en gehopt wordt, maar ook hoe het gisten plaatsvindt.

Sportcafé Den Elshof is ook uitermate geschikt voor vergaderingen, diverse borrels, feesten, bierproeverijen en partijen.

Midgetgolf / café / snackbar Den Elshof

Oude Winterswijkseweg 37
7141 Groenlo