Marveld Recreatie

Marveld Recreatie, bungalowpark en camping in Groenlo

Kom voor een ontspannen vakantie of actief weekendje weg naar de Achterhoek. Van kamperen op de camping tot genieten in een luxe bungalow op het bungalowpark, je vindt bij vakantiepark Marveld alles voor een geslaagde vakantie in Gelderland.  Marveld recreatie is een 5-sterren vakantiepark met een zwemparadijs. Leef je uit in binnen- en buitenzwembaden. Geniet ook van de andere faciliteiten. Een luxe verblijf met wellness faciliteiten in het Aparthotel Havezate Marveld maakt een vakantie helemaal speciaal!

Uit eten bij Marveld
Bij Marveld Recreatie kun je altijd gevarieerd eten. In het restaurant à la carte kunt je terecht voor een heerlijk diner. Of ga je vandaag voor een patatje in de snackbar of een heerlijke pannenkoek in het pannenkoekrestaurant?
Na lekker gegeten te hebben kun je de avond afsluiten met een bezoekje aan de bar. Of ga gezellig met het hele gezin bowlen. Op vakantiepark Marveld komt iedereen aan zijn trekken.

In beweging
Gedurende jouw vakantie in de Achterhoek kun je natuurlijk prinsheerlijk luieren en helemaal tot rust komen bij Marveld Recreatie. Maar ook voor een sportievere vakantie bent je bij Marveld aan het juiste adres, er zijn verschillende activiteiten mogelijk. Het hele jaar door kun je bij Marveld Recreatie naar hartenlust sporten.

Kamperen bij Marveld Recreatie
De gezelligheid om je heen, de geur van de natuur en de vele faciliteiten op het vakantiepark. Dat maakt Marveld Recreatie tot een ideale camping in Gelderland om jouw kampeervakantie door te brengen. Kamperen bij Marveld is genieten van alles wat de Achterhoek te bieden heeft. De kinderen vermaken zich op één van de vele speeltoestellen, ondernemen activiteiten met het animatieteam of glijden van de waterglijbanen in het binnen- of buitenzwembad. Dit terwijl je geniet van het zonnetje, de krant leest, een hengeltje uitgooit of gebruik maakt van ons gratis WIFI netwerk (1 code voor 2 apparaten). Wat kan kamperen leuk zijn!

Het subtropische zwembad van Marveld Recreatie is uitgebreid met een te gek waterspektakel en nóg leuker! De Wild River, speedglijbanen met space bowl en een spraypark zijn toegevoegd aan het bestaande binnen- en buitenzwembad.

Marveld Recreatie

Elshofweg 6
7141 DH Groenlo