Vaargeluk bij Welgelegen

Vaargeluk bij Welgelegen

Hoe idyllisch, varen op het water met een gevulde picknickmand en een vrolijk gemutste schipper die, als je het leuk vindt, ook veel over de historie en de natuur van Groenlo weet te vertellen.

Restaurant Welgelegen bied tal van supertoffe Vaargeluk arrangementjes! Vanaf hun eigen aanlegsteiger stap je in een fluisterbootje en vaar je ongeveer 1 uur over de Grolse Gracht.

De picknickmand kan mee aan boord en is gevuld vol met lekkers uit de keuken van Welgelegen. Welgelegen bied verschillende picknickarrangementen.

Voor kinderen is het extra feest. Zij mogen ook zelf ècht even aan het roer, krijgen stoere veiligheidsvestjes aan en als jullie kiezen voor zoet vaargeluk mogen ze voor of na de vaart lekkere cakejes versieren!

Aan het einde van de vaart, mogen de kinderen een “Grolse Gracht vaarbewijs” met hun eigen naam erop in ontvangst nemen.

Bekijk hier alle vaargeluk arrangementjes:

Zoet vaargeluk

Picknick vaargeluk

Luxe picknick vaargeluk

Gooisch vaargeluk

Dames verwendag bij AMI & Welgelegen

Bekijk en reserveer gelijk op: https://www.welgelegengroenlo.nl/bootje-varen/

Uiterlijk 1 dag van te voren reserveren!

Je kan altijd bellen of er voor diezelfde dag nog mogelijkheden zijn om een bootje te reserveren: 0544-842233

Bootje varen kan je reserveren van zonsopgang tot zonsondergang tijdens openingstijden van ons restaurant. Van november tot en met januari wordt er niet gevaren.

Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur 

Van 12 juli tot en met 23 augustus 2022 is Welgelegen op dinsdag tijdelijk gesloten.

Check ook zeker ff de vermelding in Bart’s boekje!