Sourcy Center

Sourcy Center in Zieuwent is een multifunctioneel complex dat ruimte biedt aan zowel de sporter als de feestvierder. Naast de sportactiviteiten is er ook de mogelijkheid om feestjes te geven. Hierbij valt te denken aan vrijgezellenfeestjes, personeelsuitjes en verjaardagen. Daarnaast bieden we ook een ruim assortiment aan voor kinderfeestjes. Met onze in- en outdoor activiteiten, zowel sportief als recreatief, is er voor ieder wat wils. Van kleine tot grote groepen en van kinderen tot volwassenen en ouderen.

Unieke feestlocatie

Wilt u een feestje geven? Dan is Sourcy Center uitermate geschikt voor u als locatie. Wij ontvangen iedere soort groep, zowel kleine als grote groepen en bedrijfsmatig als privé. Sourcy Center heeft de beschikking over 2 unieke feestzalen en een eigen grill restaurant waar u een topfeest kunt vieren. Daarnaast zijn alle sportieve activiteiten te combineren met een diner en / of borrel.

Sfeervolle feestzaal met dansvloer en Irish Pub. Deze feestzaal wordt ingericht en aangepast aan iedere groepsgrootte.
– inclusief dartbanen
– poolbiljart
– Rodeo stier
– Sumoworstel pakken

Diverse Feesten
Wat voor soort feest u ook zoekt, wij maken elk feest geschikt voor uw wensen. Ieder feest kan op maat worden samengesteld. Wilt u inclusief diner, activiteiten, drank? Wat u ook wilt, wij kunnen het voor u verzorgen.

Sourcy’s Tapfeest
Is uw eigen huis te klein om uw verjaardag te vieren of om een ander feestje te geven? In dat geval biedt Sourcy Center het Tap feest als de oplossing. Want in een van de zalen of in de Outdoor Bar van Sourcy Center kunt u uw gasten ontvangen en verwennen. Er is op uw feest geen personeel van Sourcy Center aanwezig. U tapt dus eigenlijk uw eigen biertje. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten want op deze manier betaalt u slechts de drank op basis van literprijzen. U ‘huurt’ een van de feestzalen van Sourcy Center en bouwt uw eigen feest. Uiteraard is er een personeelslid van ons aanwezig voor aanwijzingen, vragen e.d. Er wordt muziek naar keuze ten gehore gebracht en u kunt tussentijds of ter afsluiting genieten van een overheerlijk diner in ons restaurant.

U bent van harte welkom om de sfeer te proeven die in en rondom het Sourcy Center hangt.