VVV inspiratiepunt Groenlo

VVV inspiratiepunt Groenlo

Wandel vrijblijvend binnen bij de VVV en laat je informeren over Groenlo en de omgeving. Elk mens is uniek en iedereen heeft eigen wensen. Zowel voor individuele activiteiten, als uitstapjes in groepsverband biedt de VVV verschillende mogelijkheden. Tip: de VVV heeft een royaal assortiment met Groenlose en Achterhoekse souvenirs en cadeaus.

Het atrium van het voormalige stadhuis biedt een prachtige plek om mensen te informeren. Maak jouw vakantie, teambuilding, familiedag, vriendenuitje of speciale dagen uniek!

Enthousiaste medewerkers geven graag tips voor toeristische plekjes, wandelroutes, fietsroutes, arrangementen, kinderactiviteiten en dergelijke.

Ook voor een leuk souvenir of ander cadeau ben je bij de VVV aan het juiste adres. Kenmerkend voor Groenlo zijn handgemaakte spullen met puntvormige vestingwerken en de dubbele blauwe grachten die Groenlo bescherming hebben geboden. Natuurlijk mogen kanonnen en andere vestingstadgadgets niet ontbreken. Groenlo is de bakermat van Grolsch bier, de plaatselijke VVV heeft vanzelfsprekend verschillende Grolschproducten. Typerend voor de Achterhoek zijn Achterhoek producten en lokaal geproduceerde souvenirs met klompen en tulpen. Neem rustig de tijd om rond te snuffelen tussen de verschillende items en verras jezelf of iemand anders met een leuk cadeau!

Tip: wandel met Prins Frederik Hendrik door historische straatjes in Groenlo en luister naar zijn mooie verhalen!

De VVV is het gehele jaar geopend:
Maandag t/m vrijdag 9.30 – 17.00 uur
Zaterdag 9.30 – 16.00 uur

Informeer naar speciale openingstijden tijdens feest- en bijzondere dagen.

VVV inspiratiecentrum Groenlo
Kevelderstraat 1
7141 BE Groenlo
0544-461247
06-28107830 (Informatrice Sandra)
info@vvvgroenlo.nl

Door middel van onderstaande film kun je alvast kennis maken met het inspiratiepunt!

VVV inspiratiepunt Groenlo

Kevelderstraat 1
7141 BE Groenlo