Nathals Live!

Nathals Live!

*AANKONDIGING* HET GEET WEER GEBEUREN! EN HOE!
Na het overweldigende succes van vorig jaar komt er op 13 & 14 december 2024 weer een nieuwe editie van Kamerøje van Nathals Live!
We hebben weer een hele dikke line-up weten neer te zetten vol met het beste muzikale spektakel uut het wilde Oosten! Een non stop programma waarin alles in elkaar overloopt en samensmelt. Een grote club kamerøje in de zaal én op het podium met Bökkers in de basis en natuurlijk het frisse en rebelse Nathals bier van de tap.
De Veurverkoop begint komende vrijdag 12 april 07.00 uur via https://www.nathalslive.nl Het wordt weer onvergetelijk!
Let op: vorig jaar waren de kaarten binnen een dag uutverkocht. Zorg dus dat je vrijdag op tijd klaar zit!
Met: Bökkers, Henk Wijngaard, Boh Foi Toch, De Heinoos, De Paloma’s, Handkar Trio, De Dutch Boys, Money and The Man, Bo Duyn, Slagerij Wolters, Wimken van Diene, Skroetbalg e.v.a.
EXTRA AVOND KAMERØJE VAN NATHALS LIVE!
Na een overweldigende explosie van enthousiasme veur Kamerøje van Nathals Live hebben we besloten om er nog een avond bij te plakken! Man wat ging het hard! De hele programmering hebben we ook naar de vrijdag weten te halen. Met op vrijdag The Dutch Boys en op zaterdag de Heinoos. Hele volksstammen hebben nog geen kaarten; dus….zørg da-j d’r op tied bi-j bunt! Veur tickets check: www.nathalslive.nl
Sourcy Center Zieuwent

In de buurt