Rockcafé Taste presenteert: Kom uit de Oefenruimte avond

Rockcafé Taste presenteert: Kom uit de Oefenruimte avond

KUDO – avond (3 bands) ENTREE VRIJ

zaterdag 20 april 2024 / 21:30 – 00:30

Aanvang 21:30
Doors open: 20:00
Entree VRIJ

K
OM UIT DE OEFENRUIMTE AVOND

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:
* de oefenruimte uit willen
* een try out willen doen
* zichzelf graag willen presenteren
* podiumervaring op willen doen
* gewoon graag willen spelen.

Dus kom de bands massaal supporten!

Met deze keer:

Black Velvet

Black Velvet komt uit de regio Apeldoorn/Kampen/Dronten en bestaan nu 4 jaar. Ze zijn zich aan het specialiseren in de muziek van de jaren 60 tot heden. Denk hierbij aan The Black Keys, The Sweet, ABBA, Anouk, The Cardigans etc. Black Velvet bestaat uit 4 enthousiaste muzikanten, te weten Walter Janssen op gitaar, Vincent de Jong op de drums, Eric Buis op basgitaar en Lynn Wielaard op zang. Inmiddels is de band ook erg actief met het schrijven van eigen muziek.

Miranda Rooks

‘Intieme akoestische liedjes’ – zo omschrijft Miranda Rooks haar eigen muziek. In haar nummers zoomt uit op gebeurtenissen en haar eigen gedachtes waarbij ze non-stop haar eigen zelfreflectie laat spreken. Klein, rauw en puur. In 2019 trad ze op op de Rabo Stage in Tivoli Vredenburg, in Januari 2020 stond ze met ROC Roadtrip op Eurosonic Noorderslag en in 2021 stond ze op Park Open te Arnhem. Daarnaast schreef ze een van de 3 soundtracks voor het boek ‘De Burgerwacht’ van Ellen Lina en won ze in 2022 de Persprijs van Amphion Open.

Decades

Coverband Decades neemt je mee in de hits van de afgelopen vijf decennia! De vier muzikale mannen maken er samen met de adembenemende zangeres altijd een feestje van! Alle genres komen in een razend tempo voorbij.

Prijs: € 0,00 p.p. via https://rockcafetaste.stager.co/web/tickets

Rockcafé Taste Groenlo

In de buurt