Rockcafé Taste presenteert: Shotgun Shadow

Rockcafé Taste presenteert: Shotgun Shadow

SHOTGUN SHADOW (Dan Baird Tribute) Southern Rock

Zaterdag 13 april 2024 / 22:00 – 00:30

Lekker! Southern Rock!

Na jarenlang (sinds 1992 !!) met veel succes een repertoire gespeeld te hebben van Rock & Roll, Blues, Country en Southern Rock besloten de mannen van Shotgun Shadow het op een andere manier in te vullen. De nummers van The Georgia Satellites en later Dan Baird waren altijd al de big favorites om te spelen, dus waarom geen hele set hiervan? En bovendien: Dan is helaas gestopt met touren dus zou het niet te gek zijn “to keep the flame burning” voor alle Dan Baird fans?

De antwoorden op deze vragen mogen duidelijk zijn: Shotgun Shadow heeft zich geprofileerd als The Dan Baird Fan band!
Heerlijk om te putten uit zoveel geweldig materiaal: Uit de jaren ’80 als frontman van The Georgia Satellites, uit Dan’s solo albums en uit zijn latere bands The Yahoos, The Bluefields en uiteraard Homemade Sin.

Alles komt voorbij: stompende Telecaster kletterende rockers, aanstekelijke liedjes en (akoestische) ballads. Precies zoals Dan het altijd zelf heeft gedaan: old school, no nonsens en vol energie.

Oh ja, en zeker ook heel leuk voor mensen die Dan Baird niet kennen maar wel houden van Rock & Roll, Blues, Country en Southern Rock!

Shotgun Shadow – Dan Baird Fan band
• Martijn van Heugten Zang / Gitaar
• Richard Cremers Gitaar / Zang
• Dirk Snellen Bas
• Marco van Dijen Drums / Zang

Prijs: € 8,00 p.p. via https://rockcafetaste.stager.co/web/tickets

Rockcafé Taste Groenlo

In de buurt