Sean Webster Band bij Rockcafe Taste

Sean Webster Band bij Rockcafe Taste

Wie moeten we dan nog overtuigen? Kijk op https://youtu.be/NGtZnyYUYdU
Na vorig jaar september een uitverkochte kroeg en een geweldig optreden, uiteraard weer terug: SEAN WEBSTER BAND

SEAN WEBSTER

De Engelsman Sean Webster is gezegend met een karakteristieke rauwe stem; ergens tussen Joe Bonamassa en Joe Cocker. Als gitarist legt hij veel gevoel in zijn spel en bezit hij de gave om prima songs te schrijven. De perfectie combinatie toch?
Sean heeft op zijn tours vele landen aangedaan, van Europa tot en met de States. Hij verscheen op nationale televisie in Austin, Texas, deed live sessies op BBC radio 2 en gaf verscheidene interviews op regionale radio- en televisie shows.

En wie kent m niet van de uitzendingen van Veronica inside…… kijk dit filmpje en je weet genoeg : https://youtu.be/NGtZnyYUYdU
Op zijn zesde en net verschenen laatste album getiteld ‘Leave your heart at the door’ is Sean terug als enige gitarist, iets dat sinds zijn eerste album niet meer is voorgekomen. Hoewel het misschien cliché klinkt heeft Seans nieuwe album letterlijk iets voor iedereen. Het bevat blues, ballads en meer mainstream nummers en Sean hoopt dat dit z’n fans zal aanspreken. De vakpers is laaiend enthousiast over dit laatste album. Walter Vanheuckelom in Blues Magazine: ‘Romantische zielen en liefhebbers van intense ballades komen zeker aan hun trekken want er staan verschillende blues pareltjes op het album’.
De band van Sean Webster bestaat uit bassist Floris Poesse, drummer Ruud Gielen en op toetsen Hilbrand Bos. Sean Webster is een internationale muzikant met een flinke reputatie. Een geweldige gitarist die zich vooral heeft laten inspireren door Albert King, Mark Knopfler, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton en Albert Colins. De combinatie van fijn gitaarspel en een diepe, gruizige stem kleuren zijn band.

Voorverkoop € 14,00 (ex service fee).
Aan de deur (indien niet voortijdig uitverkocht) € 17,50

Tickets via https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets

Rockcafé Taste Groenlo

In de buurt