Stadswandeling door Groenlo

Wandel vanaf de VVV mee met een bevlogen gids en mis niets van Groenlo. Weet je welke spreuken er op de stadspomp staan? Of waarom Groenlo een ‘Rue de miauw’ heeft? Ken je het verhaal van het liefdesbiertje dat nu nog steeds in de Grolsch-fabriek gebrouwen wordt? De gids leidt je relaxed langs de mooiste plekken in het centrum van het vestingstadje. Luister naar de boeiende verhalen en stel gerust vragen als je ergens meer over wilt weten.

Sluit in de maanden april t/m oktober aan bij een instapwandeling op dinsdag of zaterdag vanaf 11.00u (graag uiterlijk 10.30u aanmelden). Of boek een privégids. Laat je verrassen tijdens een rondleiding door Groenlo. Startpunt is de VVV aan de Kevelderstraat te Groenlo.

De kosten voor een instapwandeling (met tenminste 3 volwassenen) op dinsdag en zaterdag om 11.00u zijn € 6,50 per persoon vanaf 13 jaar. Kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen deelnemen voor 2,50 per persoon. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis deelnemen. Voor meer informatie: 0544-461247 / info@vvvgroenlo.nl / www.groenlo.nl

Een rondleiding met privégids kan dagelijks (ook op zaterdag en zondag) op afspraak gereserveerd worden.

Duur: 2 uur

Prijs: € 50,00 per wandeling met gids

Advies: maximaal 10 personen per gids