Zondag 28 november Pieten Drive-Thru bij Reuselink

Zondag 28 november Pieten Drive-Thru bij Reuselink

Wegens het grootse succes van vorig jaar, organiseren Reuselink Boules en Bowling en Stichting Sinterklaas Activiteiten Winterswijk ook dit jaar weer een feestelijke Pieten Drive-Thru. Nu de Sint en Pieten weer in het land zijn, is het tijd voor een gezellig bezoek. Met de huidige coronamaatregelen in ons achterhoofd, hebben we hier een creatieve oplossing voor bedacht: met de auto vol kinderen een bezoek brengen aan de Sint en Pieten! Helemaal veilig én toch ontzettend gezellig.

 

Op bezoek bij Sinterklaas

Ook dit jaar zijn alle kinderen en ouders van Winterswijk en omgeving van harte welkom bij de Pieten Drive-Thru van Reuselink Boules en Bowling. Kom zondag 28 november tussen 10.00 en 15.00 uur in de auto naar Reuselink (Slingeweg 20 in Winterswijk). Er is dan een hele speciale route met een letterspeurtocht over het park uitgezet, waar je natuurlijk ook een heleboel Pieten tegenkomt. De Verkeerspieten wijzen je de weg. De route start vanaf de Wooldseweg/ Hijnkhoekweg. Aan het einde van de route is daar natuurlijk Sinterklaas. Kinderen kunnen vanuit de auto hun tekeningen en verlanglijstje ‘coronaproof’ aan Sinterklaas geven.

 

Tijdens de route is het mogelijk om koffie, thee, frisdrank en/of wat lekkers te verkrijgen. Na afloop van de route ben je van harte welkom in ons restaurant voor een heerlijke lunch, een burger of een echte PietenPancake. (Graag vooraf reserveren of op basis van beschikbaarheid).

 

Het is verplicht om in de auto te blijven zitten, natuurlijk hebben alle Pieten een Coronacursus gehad. Deelname aan de route is helemaal gratis.

 

Meer informatie?

Kijk op: www.reuselink.nl/sint-pieten-drive-thru

 

In de buurt